285 verenigingen en goede doelen verkopen koekjes ten voordele van hun vereniging

GRIMBERGEN – 22 SEPTEMBER 2021

Dat Jules Destrooper een hart voor verenigingen en goede doelen heeft, dat is al jaren bekend. De Belgische koekjesfabrikant werkt nu ook samen met het online platform Trooper, waarmee verenigingen of goede doelen geld kunnen inzamelen via de verkoop van hun authentieke koekjes. Jules Destrooper geeft dan ook, per verkochte koekjesdoos, een straffe commissie aan de vereniging.
En de vereniging die het meeste koekjesdozen verkoopt wint een gratis ballonvaart voor 10 personen in een luchtballon van Jules Destrooper.

 

285 VERENIGINGEN EN GOEDE DOELEN VERKOPEN KOEKJES

Al 285 verenigingen en goede doelen, verspreid over heel Vlaanderen, genieten van een deel van de koek: Zij gaan de boer op en verkopen vanaf 20 september tot en met 27 oktober koekjesdozen ten voordele van hun vereniging. Elke deelnemende vereniging krijgt toegang tot een webshop, waarin de producten door leden en sympathisanten gekocht kunnen worden. De verenigingen kunnen zelf de volledige verkoop opvolgen via een platform. Zo kan de verkoop zowel digitaal als niet-digitaal georganiseerd worden, wat het voor verenigingen en goede doelen mogelijk maakt om op een eenvoudige manier snel financiële steun op te halen.

EEN NIEUWE START NA CORONA

Trooper zorgt zo voor een welgekomen extra inkomstenstroom, die verenigingen en goede doelen vandaag extra hard nodig hebben, want de coronacrisis heeft ook hen zwaar geraakt. 

Laurence Depondt, verantwoordelijke voor verenigingen binnen Jules Destrooper, is tevreden met deze samenwerking.
“Door met Trooper samen te werken, kunnen wij lokale, impactvolle initiatieven over heel Vlaanderen steunen. ​ Hopelijk geeft het hen een vliegende start aan het begin van het verenigingsjaar, zodat ze opnieuw zoals voor Corona hun werking kunnen verderzetten.”
Elisabet Lamote, Co-founder Trooper: ​
"Via Trooper.be kan iedereen naast deze actie, ook het hele jaar door geld inzamelen voor een vereniging of een goed doel naar keuze door online te shoppen, zonder dat het je één eurocent extra kost. Intussen ging er via Trooper al 3,5 miljoen euro naar de meer dan 8.500 aangesloten verenigingen en goede doelen uit Vlaanderen & de teller blijft tikken. Je vereniging gratis aansluiten kan, via Trooper.be/nl/word-troopervereniging."

EINDE PERSBERICHT

De deelnemende verenigingen uit uw buurt & hun webshop kan u terugvinden op deze google maps kaart.

Of via dit Excel-bestand:

Deelnemende Verenigingen

XLSX - 27 Kb

 

Elke vereniging of goed doel legt zijn eigen accent met deze actie en spaart voor zijn eigen doel. Wij brengen jullie graag met hen in contact voor meer informatie.

Contact: 0475/66.43.03 of [email protected]

 

Enkele voorbeelden van lokale acties:

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Trooper

Trooper (www.trooper.be) is een digitale scale-up die verenigingen financieel wil ondersteunen. Dit doet het het door de online koopkracht van de leden van meer dan 12000 verenigingen (720.000 Troopers) bijeen te brengen op zijn platform. Trooper slaat de brug tussen de leden van verenigingen en de grootste e-commercespelers van België (Booking.com, Bol.com, Coolblue.be, Krefel.be, Bookspot.be,…) en andere sterke merken zoals Delhaize, Jules Destrooper, Cornet,… 

Trooper is ondersteund door Studio 100 en KBC als aandeelhouders die ook in de raad van bestuur zitten. 

Sinds de lancering is er al meer dan 6,5 miljoen euro bij elkaar getroopt.

Neem contact op met

Beiaardlaan 3 1850 Grimbergen

0494/630495

[email protected]

www.trooper.be