Trooper klaar voor volgende stap met nieuwe CEO Jos Donvil

Trooper is op 6 jaar tijd stevig gegroeid. 4,5 Mio € steun is er al naar de verenigingen gevloeid. In 2021 werd er via Trooper voor meer dan 50 Mio € gekocht bij de Trooper-partners en realiseerde het een omzet van meer dan 2 Mio €. Trooper heeft de stap van 0 naar 1 succesvol genomen. 

Op 1 juni startte de ervaren CEO Jos Donvil om Trooper verder te ontwikkelen “van 1 naar 100”. Na jaren als CEO bij grote bedrijven is dit een opmerkelijke stap voor hem. ​ 

Jos Donvil: “Waarom deze stap nemen? Voor mezelf was de stap logisch. Enerzijds ben ik op een moment in mijn carrière waar ik de opgebouwde kennis en ervaring wou delen en dan nog liefst in een start-up omgeving. Anderzijds ben ik altijd al actief geweest in verschillende verenigingen, waardoor ik het reilen en zeilen van verenigingen vrij goed ken. En dan kwam Trooper, een ongelooflijk succesverhaal, met enorm veel potentieel en dynamische mensen die overlopen van enthousiasme. Ik heb niet getwijfeld om hier mee te bouwen aan de verdere groei."

Elisabet Lamote, co-founder & trekker van het eerste uur, geeft de fakkel dus door. ​ 

Jos Donvil, de nieuwe CEO van Trooper, en Elisabet Lamote, de oprichtster van Trooper
Jos Donvil, de nieuwe CEO van Trooper, en Elisabet Lamote, de oprichtster van Trooper
Elisabet Lamote: "Als 'Troopermom' heb ik samen met de twee andere co-founders, Jan Dejonghe en Klaas Olbrechts, en het Trooperteam de voorbije 6 jaar alles gegeven om de missie van Trooper: dromen van verenigingen realiseren, te laten slagen. ​ Vandaag zijn we ongelooflijk fier dat “onze” verenigingen via Trooper meer dan 4,5 miljoen euro ingezameld hebben om hun werking te ondersteunen. Trooper is nu klaar om zijn vleugels uit te spreiden en verder te groeien. En, een start-up opstarten is iets helemaal anders dan een scale-up leiden. Ik ben dan ook heel blij en dankbaar dat Jos met zijn ervaring zijn schouders mee onder onze Trooperdroom wil zetten. Ik geloof dat dat alleen maar goed kan zijn voor onze verenigingen en hun werkingsmiddelen, en dat is waar we het voor doen!"

Jos Donvil

Jos Donvil

Stategisch adviseur, Trooper
Elisabet Lamote

Elisabet Lamote

Founder Trooper, Trooper

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Trooper

Trooper (www.trooper.be) is een digitale scale-up die verenigingen financieel wil ondersteunen. Dit doet het het door de online koopkracht van de leden van meer dan 12000 verenigingen (720.000 Troopers) bijeen te brengen op zijn platform. Trooper slaat de brug tussen de leden van verenigingen en de grootste e-commercespelers van België (Booking.com, Bol.com, Coolblue.be, Krefel.be, Bookspot.be,…) en andere sterke merken zoals Delhaize, Jules Destrooper, Cornet,… 

Trooper is ondersteund door Studio 100 en KBC als aandeelhouders die ook in de raad van bestuur zitten. 

Sinds de lancering is er al meer dan 6,5 miljoen euro bij elkaar getroopt.

Neem contact op met

Beiaardlaan 3 1850 Grimbergen

0494/630495

[email protected]

www.trooper.be